Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions destinades a activitats de dansa de caràcter professional

Ajuts de l'Institut Català de les Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya per a iniciatives relacionades amb la dansa professional.

Convocant: 
Institut Català de les Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 17 Febrer, 2014
Termini convocatòria: 
13/03/2014 fins 08/04/2014
Àmbit: 
Cultura, Religió i Esport
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

L'objecte d'aquestes subvencions és promoure projectes artístics professionals de formació, producció, exhibició i difusió vinculats a l’àmbit de la dansa, així com projectes interdisciplinaris o de noves tendències escèniques que tinguin com a base la dansa i les arts del moviment.

Hi ha cinc modalitats:
a) Suport a l’organització d’un programa d’activitats de formació per a professionals o d’iniciació a la dansa per a tota mena de públics novells en aquesta disciplina i de dinamització social, en format de seminaris, jornades, tallers, cursos, etc.
b) Suport a la creació, producció i presentació pública d’un espectacle.
c) Suport a l’exhibició.
d) Suport a l’organització de mostres i festivals.
e) Suport a la realització d’un projecte en format de publicació, web o qualsevol altre de vinculat a la comunicació que suposi un impuls en la trajectòria de la persona sol•licitant o del sector.


A qui va dirigit?
A entitats privades sense ànim de lucre amb domicili a Catalunya que duguin a terme la totalitat o part de la seva activitat en l'àmbit de la dansa i les arts del moviment.
A agrupacions sense personalitat jurídica que es reuneixen per a projectes conjunts, sempre que tots els seus membres, que tindran la consideració de beneficiaris, reuneixin les condicions que exigeixen les bases.