Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions destinades a la Xarxa d'impulsors del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya

L’objecte d’aquestes bases és regular les subvencions destinades a la contractació del personal tècnic de la Xarxa d’impulsors del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya (PGJC) per a la realització de determinades actuacions.

Convocant: 
Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i Ocupació
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimarts, 30 Desembre, 2014
Termini convocatòria: 
31/12/2014 fins 09/02/2015
Àmbit: 
Infància i joventut
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Actuacions i despeses subvencionables

  • Informació sobre recursos i programes genèrics per persones joves, amb una especial rellevància de tota aquella informació relacionada amb els àmbits formatius i laborals a Catalunya.
  • Suport a la inscripció autònoma de les persones joves al Registre de Garantia Juvenil.
  • Inscripció de les persones que tinguin dificultats per a la seva inscripció al Registre com les persones amb algun tipus de discapacitat o altres dificultats afegides.
  • I altres que es determinin a la convocatòria de concessió de les subvencions amb el detall que s’especifiqui en les guies de prescripcions tècniques de la Xarxa que es publiquin.

Entitats beneficiàries

  1. Els ajuntaments i els consells comarcals de Catalunya o, en el seu lloc, els seus organismes autònoms o les entitats dependents o vinculades a aquells, que disposin d’un Punt d’Informació Juvenil o d’una Oficina Jove de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ) i que pertanyin als municipis o comarques respectivament, que es determinin en la distribució territorial de la Xarxa d’impulsors del PGJC de cada convocatòria.
  2. Entitats legalment constituïdes sense ànim de lucre.