Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions en matèria de defensa dels drets humans del col·lectiu de persones estrangeres, 2023

Subvencions per a la realització de projectes en col·laboració amb entitats públiques i privades en matèria de defensa dels drets humans del col·lectiu de persones estrangeres

Convocant: 
Ministerio de Inclusión, Seguridad Social y Migraciones
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimecres, 9 Agost, 2023
Termini convocatòria: 
24/08/2023
Àmbit: 
Drets humans i Pau
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Línies de finançament:


A) Projectes cofinançats pel Fons de Social Europeu Plus (FSE+):
A1. - Projectes de sensibilització contra el racisme, xenofòbia, delictes d'odi i altres formes d'intolerància associades.
A2. Projectes destinats a la prevenció del racisme, xenofòbia, delictes d'odi i altres formes d'intolerància associades.
A3.- Projectes destinats a les víctimes o possibles víctimes de tràfic d'éssers humans i/o explotació sexual i els seus descendents.
A4. -Projectes destinats a les víctimes o potencials víctimes de violència de gènere i els seus descendents, en totes les seves possibles manifestacions, inclosa la mutilació genital.
A5.- Projectes destinats a la sensibilització sobre la violència de gènere, en totes les seves possibles manifestacions, inclosa la mutilació genital.
A6.- Projectes d'orientació i assessorament personalitzats a grups específics, destinats a sensibilitzar en la lluita contra el racisme i la xenofòbia, delictes d'odi, el tràfic d'éssers humans i la violència de gènere.
A7.- Projectes de generació de coneixement i bones pràctiques; projectes pilot transferibles i avaluables, orientats al disseny, execució i avaluació de solucions innovadores per a la millora dels sistemes d'intervenció contra el racisme, la xenofòbia i la intolerància associada; així com per a evitar la discriminació de les persones immigrants.

B) Projectes finançats exclusivament pels Pressupostos Generals de l'Estat (PGE):
B1.- Projectes de sensibilització contra el racisme, xenofòbia, delictes d'odi i altres formes d'intolerància associades dirigits a la ciutadania.
B2.- Projectes d'equipament i adaptació d'immobles.
Projectes finançats exclusivament pels Pressupostos Generals de l'Estat (PGE): Projectes d'equipament i adaptació d'immobles.