Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions per a entitats amb fons provinents del Pacte d'Estat contra la violència de gènere 2019

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies obre convocatòria de subvencions per a entitats amb fons provinents del Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere en els àmbits competencials del propi departament.

Convocant: 
Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 18 Novembre, 2019
Termini convocatòria: 
19/11/2019 fins 25/11/2019
Àmbit: 
Atenció social
Drets humans i solidaritat
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

A qui va dirigit?

A entitats, legalment constituïdes, que no tinguin ànim de lucre, amb establiment operatiu a Catalunya i que treballin en la lluita contra els maltractaments i contra la violència masclista i familiar a través de la sensibilització, la formació, la prevenció i l’atenció a les víctimes.

Línies d'actuació subvencionables

Subvencions a entitats per a activitats de lluita contra la violència de gènere i la violència masclista

 1. Activitats de prevenció de la violència masclista i serveis d'atenció a les dones d'origen immigratori víctimes de violència masclista amb càrrec al fons del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere (de caràcter anual).

L'import total per a aquesta línia de subvencions és de 142.512,70 euros.

 1. Activitats de prevenció de la violència masclista a l'àmbit de la intervenció comunitària amb càrrec al fons del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere (de caràcter anual).

L'import total per a aquesta línia de subvencions és de 219.236,68 euros.

 1. Activitats de prevenció i d'actuació davant la violència masclista i serveis d'atenció a les treballadores víctimes d'assetjament sexual i per raó de sexe en l'àmbit laboral, amb càrrec al fons del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere (de caràcter anual)

L'import total per a aquesta línia de subvencions és de 84.477,84 euros.

 1. Activitats de promoció de la igualtat de gènere i la prevenció de la violència masclista en l'àmbit infantil, adolescent i juvenil amb càrrec al fons del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere (de caràcter anual).

L'import total per a aquesta línia de subvencions és de 388.690,04 euros.

 1. Activitats d'educació en el lleure vinculades a la igualtat de gènere i a la prevenció de la violència masclista en l'àmbit juvenil amb càrrec al fons del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere (de caràcter anual).

L'import total per a aquesta línia de subvencions és de 116.850,48 euros.

 1. Activitats de prevenció, suport i lluita contra la violència masclista en l'àmbit familiar amb càrrec al fons del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere (de caràcter anual).

L'import total per a aquesta línia de subvencions és de 200.000,00 euros.

Projectes de manteniment de serveis i establiments de serveis socials en l'àmbit de la violència masclista

 1. Projectes de manteniment de serveis i establiments de serveis socials en l'àmbit de la violència masclista amb càrrec al fons del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere.
  1. Servei substitutori de la llar per a dones en situació de violència masclista i els seus fills i filles a càrrec (pis amb suport).
  2. Servei d'intervenció especialitzada per a dones en situació de violència masclista i els seus fills i filles a càrrec.

L'import total per a aquesta línia de subvencions és d'1.950.000,00 euros.