Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions a entitats sense ànim de lucre del tercer sector ambiental de Catalunya

Subvencions a associacions, fundacions i cooperatives del tercer sector ambiental de Catalunya per al finançament d'actuacions d'educació i sensibilització ambiental, per als anys 2023, 2024 i 2025 per promoure l'aprenentatge servei de l'àmbit socioambiental als centres educatius de Catalunya.

Convocant: 
Generalitat de Catalunya - Departament de Territori i Sostenibilitat
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 21 Novembre, 2022
Termini convocatòria: 
22/11/2022 fins 21/12/2022
Àmbit: 
Biodiversitat i Medi ambient
Educació
Infància, Joventut i Famílies
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Les actuacions objecte d'aquesta convocatòria són les següents:

a) Creació de nous projectes: inclou el disseny i la creació de nous projectes d'aprenentatge servei de l'àmbit socioambiental adreçats a centres educatius. Aquests nous projectes han d'incloure la realització d'una prova pilot d'implementació del projecte.

b) Consolidació de projectes: implementació de projectes ja creats de l'àmbit socioambiental adreçats a centres educatius. Aquesta implementació pot incloure adaptacions i millores al projecte.

Els projectes, a més, han d'incorporar actuacions encaminades a la capacitació del professorat perquè guanyin en autonomia per poder replicar el projecte.

Es consideren projectes de interès socioambiental rellevant tant la realització de projectes d'aprenentatge servei vinculats a projectes de ciència ciutadana i natura com la realització de projectes d'aprenentatge servei que tinguin efectes positius en la millora de la biodiversitat dels espais del centre educatiu o del seu entorn proper.