Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions a entitats sense ànim de lucre per a l'estudi, anàlisi i execució de les prioritats de la política exterior espanyola, 2021

El Ministerio de Asuntos Exteriores, Unión Europea y Cooperación convoca subvencions adreçades a persones físiques o jurídiques, sense ànim de lucre, públiques o privades, estatals o estrangeres.

Convocant: 
Ministerio de Asuntos Exteriores, Unión Europea y Cooperación
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 19 Abril, 2021
Termini convocatòria: 
20/04/2021 fins 06/05/2021
Àmbit: 
Drets humans i Pau
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Internacional

Activitats subvencionables

  1. Promoure la promoció i la protecció dels drets humans i la cooperació de la societat civil en aquesta matèria.
  2. Fomentar el coneixement del sistema internacional de protecció dels drets humans.
  3. Realitzar estudis i anàlisis sobre l'execució de la política exterior d'Espanya, la Unió Europea i altres Estats i organitzacions internacionals.
  4. Impulsar la planificació i anàlisi prèvia de la política exterior d'Espanya, la Unió Europea i altres Estats i organitzacions internacionals.
  5. Promoure la implicació de la societat civil en la posta en marxa de les prioritats de la política exterior espanyola.
  6. Fomentar la interrelació amb les institucions acadèmiques i la societat civil en general en el desenvolupament de la política exterior espanyola mitjançant la realització d'estances d'investigació o altres activitats.
  7. Impulsar la formació pràctica de la societat civil en les prioritats de la política exterior espanyola mitjançant la realització d'estances d'investigació o altres activitats.