Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions per a la capitalització de les cooperatives i de les societats laborals de la Línia Capitalcoop 2016

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies convoca subvencions per a la capitalització de les cooperatives i de les societats laborals, amb seu social o centre de treball a Catalunya, de la Línia Capitalcoop.

Convocant: 
Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Data de publicació de la convocatòria: 
Divendres, 14 Octubre, 2016
Termini convocatòria: 
15/10/2016 fins 31/10/2016
Àmbit: 
Treball autònom i Emprenedoria
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Beneficiaris

  • Línia 1. Les persones físiques, i les cooperatives o societats laborals que hagin fet una aportació de capital social a l'empresa cooperativa o societat laboral de la qual siguin sòcies, sempre que aquesta aportació no sigui retribuïda.
  • Línia 2. Les persones físiques, i les cooperatives o societats laborals que hagin formalitzat un préstec per fer una aportació de capital social a l'empresa cooperativa o societat laboral de la qual siguin sòcies, sempre que aquesta aportació no sigui retribuïda.

Actuacions subvencionables

  • Línia 1. Aportació monetària de capital social, no remunerada. Les aportacions monetàries de capital social que facin les persones físiques o jurídiques a una cooperativa o societat laboral de la qual siguin sòcies, sempre que aquesta aportació respongui a una necessitat de creació, consolidació o creixement de l'empresa i que suposi el manteniment o l'increment d'ocupació a l'empresa.
  • Línia 2. Interessos de préstec per l'aportació monetària de capital social no remunerada. Els interessos dels préstecs, subscrits per les persones físiques o jurídiques, la finalitat dels quals sigui les aportacions monetàries de capital a les cooperatives o les societats laborals de les quals siguin sòcies.