Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions per a la implementació de programes estratègics i de projectes específics dels museus 2020

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural convoca, davant la crisi generada per la Covid-19, subvencions en l'àmbit del patrimoni cultural destinades a equuipament culturals mitjans i petits que necessiten un suport econòmic per part de les administracions públiques.

Convocant: 
Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 18 Maig, 2020
Termini convocatòria: 
19/05/2020 fins 03/06/2020
Àmbit: 
Estructura i Equipaments
Cultura, Religió i Esport
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Finalitat

El que es persegueix convocant aquesta línia de subvencions no només és garantir el funcionament bàsic dels serveis dels museus inscrits al Registre de Museus de Catalunya, sinó també que aquests museus puguin donar servei i suport estable als equipaments museístics i patrimonials no registrats (museus petits, cases museu, centres d'interpretació, jaciments i monuments museïtzats, espais expositius i altres infraestructures de tipus museístic) d'un territori d'abast supralocal mitjançant aquests ajuts. Es vol donar un suport prioritari a aquests museus de vocació territorial perquè tenen un paper estratègic en l'ordenació i el manteniment del sistema d'equipaments culturals.

A qui va dirigit?

  1. Els ens locals de Catalunya i els organismes que en depenen.
  2. Els consorcis locals amb domicili a Catalunya.
  3. Les persones físiques, les fundacions i altres entitats privades sense finalitat de lucre que tinguin domicili a Catalunya.

La dotació màxima de la convocatòria és de 350.000 euros.