Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions per a la Línia 1 del 'Programa Diversitat i Empresa' del Departament d'Empresa i Treball, 2022

Adreçades a les agrupacions formades per les organitzacions empresarials i sindicals més representatives de Catalunya o per les federacions del Tercer Sector, especialitzades i que tenen com a objectiu principal la inserció laboral en empreses del mercat ordinari de persones en risc d'exclusió en tota la diversitat de col·lectius.

Convocant: 
Generalitat de Catalunya. Departament d'Empresa i Treball
Data de publicació de la convocatòria: 
Dijous, 30 Juny, 2022
Termini convocatòria: 
30/06/2022 fins 11/07/2022
Àmbit: 
Assistència i Intervenció social
Salut i Discapacitat
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Actuacions subvencionables

  1. Difusió i dinamització del Programa diversitat i empresa entre les entitats especialitzades en matèria de diversitat i inserció laboral de col·lectius vulnerables, i entre les empreses petites i mitjanes, per tal que puguin incorporar o millorar la perspectiva de la diversitat en la seva gestió. Ambdues han d'actuar com a nexe per detectar-ne les necessitats i alinear-ne els objectius.
  2. Identificació i captació d'empreses participants que es comprometin a elaborar plans de diversitat i els itineraris individualitzats corresponents, en col·laboració amb les entitats especialitzades esmentades per mitjà dels convenis corresponents. Cada sol·licitud ha de preveure un mínim de 500 persones participants a través d'itineraris individualitzats.
  3. Elaboració del full de seguiment per al desenvolupament, seguiment i avaluació de les actuacions anteriors.
  4. Actuacions d'assessorament, acompanyament i seguiment a les entitats del tercer sector que han d'elaborar i desenvolupar els plans de diversitat i, també, a les empreses participants d'aquests plans.