Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions per a la programació estable d'activitats artístiques en equipaments culturals gestionats per associacions i fundacions 2020

L'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural convoca subvencions per contribuir a la programació estable d'activitats artístiques en equipaments culturals gestionats per associacions i fundacions que s'hagi d'haver realitzat entre l'1 de gener del 2019 i el 30 de setembre del 2020.

Convocant: 
Generalitat de Catalunya. Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimarts, 17 Novembre, 2020
Termini convocatòria: 
18/11/2020 fins 03/12/2020
Àmbit: 
Cultura, Religió i Esport
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional
  • S'entén per programació estable d'activitats artístiques el conjunt d'espectacles de qualsevol disciplina de les arts escèniques i en viu, tant si són de teatre, de música, de dansa com de circ, inclosos els interdisciplinaris o d'arrel tradicional, contractats per exhibir-se en equipaments culturals gestionats per entitats privades sense ànim de lucre. Aquesta contractació, sempre amb contraprestació econòmica, a través de pagament de caixets, s'ha de formalitzar amb professionals, companyies professionals o entitats sense ànim de lucre diferents de la titular i de la gestora de l'equipament cultural.

  • S'entenen per equipaments culturals els equipaments escènics i musicals següents: teatres, auditoris, sales d'actes, sales de concert, casals, carpes de circ o similars, i espais a l'aire lliure especialment habilitats per a la realització d'activitats artístiques de pagament. S'exclouen els centres cívics.

La dotació màxima de la convocatòria és de 600.000 euros.