Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions a la promoció exterior de la literatura catalana i aranesa, 2024

L'Institut Ramon Llull obre la convocatòria de subvencions per a entitats que realitzen activitats de promoció exterior de la literatura catalana i aranesa.

Convocant: 
Institut Ramon Llull
Data de publicació de la convocatòria: 
Dijous, 1 Febrer, 2024
Termini convocatòria: 
16/05/2024
Àmbit: 
Cultura, Religió i Esport
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Actes de promoció exterior de la literatura catalana i aranesa: festivals

  • Actes de promoció exterior de la literatura catalana i aranesa que tinguin lloc fora del domini lingüístic del català i l’Aran: festivals literaris internacionals, fires del llibre obertes al públic general, presentacions i plans de promoció d’obres traduïdes. Queden inclosos els actes de promoció en format digital (webinars, podcasts, entrevistes, vídeos promocionals enregistrats i d’altres).
  • Textos de literatura catalana i aranesa que es publiquin traduïts en revistes culturals (en paper i/o digitals) de difusió fora del domini lingüístic del català̀ i de l’Aran (números monogràfics, dossiers especials o articles solts).
  • Actes de promoció d’obres il·lustrades que es vulguin publicar en qualsevol llengua, excepte el català i l’occità (en la seva varietat aranesa) en què l’il·lustrador/a sigui una persona domiciliada a Catalunya o a les Illes Balears.