Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions per a la selecció i finançament dels integrants del Consorci Estatal en Xarxa per al desenvolupament de Medicaments de Teràpies Avançades (CERTERA)

Convocatòria corresponent a l'any 2022 de concessió de subvencions per a la selecció i finançament dels integrants del Consorci Estatal en Xarxa per al desenvolupament de Medicaments de Teràpies Avançades (CERTERA), en el marc del PERTE per a la Salut d'Avantguarda i amb càrrec als fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Convocant: 
Ministerio de Ciencia e Innovación.  Instituto de Salud Carlos III (ISCIII)
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimarts, 22 Novembre, 2022
Termini convocatòria: 
07/12/2022 fins 07/02/2023
Àmbit: 
Recerca i Innovació
Salut i Discapacitat
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Europeu

Convocatòria 2022 de l'Institut de Salut Carles III (ISCIII), organisme dependent del Ministeri de Ciència i Innovació, per a la selecció i finançament de les entitats que, en una segona fase, podran confluir en la creació del futur Consorci Estatal en Xarxa per al desenvolupament de Medicaments de Teràpies Avançades (CERTERA).

Aquesta convocatòria s'emmarca en el PERTE per a la Salut d'Avantguarda i és finançada a càrrec dels fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència amb un total de 45 milions d'euros.

L'objectiu és la creació d'una infraestructura cientificotècnica en xarxa de R+D+i capaç de reunir, coordinar i amplificar, sota la coordinació del ISCIII, les capacitats ja existents dins del Sistema Espanyol de Ciència Tecnologia i Innovació (SECTI). L'àmbit d'actuació d'aquesta infraestructura estarà orientat a facilitar el desenvolupament amb perspectiva reguladora de la fase preclínica i clínica en fases precoces dels diferents medicaments de teràpia avançada que sorgeixin del SECTI.