Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions per a l'edició de llibres d'interès cultural especial o de temàtiques i gèneres poc difosos en llengua catalana o occitana, 2023

L'Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) convoca subvencions a l’edició de llibres d’especial interès cultural o de temàtiques i gèneres poc difosos en llengua catalana o occitana.

Convocant: 
Generalitat de catalunya. Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 13 Març, 2023
Termini convocatòria: 
30/03/2023
Àmbit: 
Cultura, Religió i Esport
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Categories

Aquesta línia de subvencions té les modalitats següents:

a) Llibres referits a qualsevol disciplina del coneixement. A títol enunciatiu, s’hi relacionen, entre d’altres, l’assaig i el pensament, els llibres científics i tècnics, els clàssics i la literatura, sens perjudici del que estableix l’apartat 2.

b) Llibres de còmic i de novel·la gràfica. Als efectes d’aquestes bases, es considera còmic i novel·la gràfica el producte editorial en format llibre que conté una història explicada mitjançant una successió de vinyetes que contenen il·lustracions i text alhora.

No són objecte d’aquestes ajudes ni l’àlbum il·lustrat ni el còmic destinat a un públic infantil. Als efectes d’aquestes ajudes, s’entén per àlbum il·lustrat el llibre en el qual la il·lustració per si mateixa sostén íntegrament la història sense presència de text.

Es pot sol·licitar l’ajut per a qualsevol de les modalitats, així com optar a ambdues modalitats.