Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions per a les comunitats catalanes a l'exterior 2019

La Secretaria d’Afers Exteriors convoca subvencions destinades a les comunitats catalanes a l’exterior per contribuir al finançament de les seves despeses derivades de les seves actuacions.

Convocant: 
Generalitat de Catalunya. Departament d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència. Secretaria d’Afers Exteriors
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimecres, 19 Juny, 2019
Termini convocatòria: 
20/06/2019 fins 18/07/2019
Àmbit: 
Estructura i equipaments
Cultura i esports
Drets humans i solidaritat
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Línies de subvencions:

  • Funcionament ordinari: ajuts a les despeses derivades del funcionament ordinari de les comunitats catalanes a l’exterior, amb l’objectiu de garantir el seu manteniment bàsic.
  • Activitats de promoció i difusió de Catalunya i la seva cultura i llengua: ajuts per a les despeses derivades del programa d’activitats socials i culturals de difusió i promoció de Catalunya, la seva llengua, cultura i història que organitzin les comunitats catalanes a l’exterior, així com aquelles que s’adeqüin als objectius estratègics de la Generalitat de Catalunya. Aquestes activitats han de tenir caràcter obert i, per tant, han d’adreçar-se als ciutadans i ciutadanes dels indrets on es desenvolupin.
  • Activitats d’ensenyament de la llengua catalana: ajuts per a les despeses derivades de l’organització del programa d’activitats d’ensenyament de la llengua catalana de les comunitats catalanes a l’exterior.
  • Ajuts socials a membres de les comunitats catalanes a l’exterior: ajuts per a les despeses derivades dels programes de caràcter social que les entitats dissenyin i implementin amb l’objectiu de col·laborar en la pal·liació de situacions d’especial necessitat i/o precarietat de les persones membres de les comunitats catalanes de l’exterior.
  • Suport a la nova emigració: ajuts per a les despeses derivades de les actuacions de les comunitats catalanes a l’exterior encaminades a orientar i informar els catalans i catalanes que pensen o decideixen emigrar als seus països d’ubicació.