Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions a les entitats juvenils i d'educació en el lleure infantils i juvenils sense ànim de lucre de Valls 2020

L'Ajuntament de Valls convoca subvencions per les despeses de manteniment de les associacions i entitats juvenils i d'educació en el lleure sense ànim de lucre, i per la realització de les activitats de contingut lúdic, formatiu, festiu, de foment de la cohesió social i de dinamització comunitària o de lleure educatiu orientades a la població adolescent i jove, així com les destinades a la promoció del moviment associatiu i de voluntariat durant el període comprès entre setembre de 2019 i agost de 2020.

Convocant: 
Ajuntament de Valls
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 9 Novembre, 2020
Termini convocatòria: 
10/11/2020 fins 24/11/2020
Àmbit: 
Lleure
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Local

Modalitat A: entitats juvenils que responguin a alguna de les següents característiques:

  1. Associacions juvenils amb seu social a Valls (constituïdes o en procés de constitució).
  2. Seccions juvenils d'entitats amb òrgans de decisió propis i que estiguin constituïdes formalment com a tal secció d'acord amb els estatuts de l'entitat matriu.
  3. Entitats de serveis a la joventut sense ànim de lucre que realitzen algun programa d'activitats que s'adreça de forma específica, estable i exclusiva a joves i que, aquest programa sigui especialment rellevant.

Modalitat B: entitats d'educació en el lleure infantil i juvenil:

Entitats vallenques sense afany de lucre que tinguin com a principal finalitat l'educació en el lleure d'infants i joves o l'atenció a aquests col·lectius amb especial dificultat. Les entitats hauran de complir la normativa vigent en matèria d'educació en el lleure i estar legalment reconegudes o en tràmit de ser-ho.