Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions a les entitats representatives de col·lectius d'altres territoris de l'Estat espanyol amb especial presència a Catalunya, 2024

Aquestes subvencions financien activitats de promoció de la llengua, la cultura i les tradicions catalanes, així com activitats relacionades amb o demostratives de la cultura originària del respectiu territori al qual representen. Es consideren activitats subvencionables els cursos de català, els cursos de cultura catalana, les exposicions, les conferències, els seminaris, els actes d'intercanvi de cultures, els tallers d'artesania, les activitats culturals, turístiques, artístiques, folklòriques, solidàries, etc.

Convocant: 
Generalitat de Catalunya.Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC)
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 22 Gener, 2024
Termini convocatòria: 
07/02/2024
Àmbit: 
Cultura popular
Cultura, Religió i Esport
Persones refugiades i Migracions
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Només es poden subvencionar dos projectes per entitat sol·licitant. Si es demana subvenció per a dos projectes s'han de presentar en única sol·licitud de subvenció.

Qui ho pot demanar?

Poden ser beneficiàries de les subvencions les entitats sense finalitat de lucre representatives de col·lectius d'altres comunitats autònomes amb especial presència a Catalunya i amb seu social a Catalunya, i que estiguin inscrites en el registre corresponent.