Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions per a projectes d'enfortiment de l'estructura i les capacitats de les organitzacions no governamentals per al desenvolupament, 2024

Subvencions per a projectes d'enfortiment de l'estructura i les capacitats de les organitzacions no governamentals per al desenvolupament, per a activitats de l'any 2024 (codi de convocatòria TRF2023)

Convocant: 
Generalitat de Catalunya. Departament d'Acció Exterior i Unió Europea
Data de publicació de la convocatòria: 
Divendres, 5 Gener, 2024
Termini convocatòria: 
15/01/2024 fins 16/02/2024
Àmbit: 
Cooperació al desenvolupament
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Línies de finançament

Línia 1. Enfortiment de l'estructura de l'entitat en les despeses pròpies de funcionament (personal, lloguer de la seu, manteniment de l'entitat, iniciatives de difusió o comunicació sobre la tasca general de l'entitat i/o sobre les seves activitats, i altres despeses anàlogues relatives als mitjans humans i materials necessaris per al funcionament ordinari).

Línia 2. Enfortiment de les capacitats per contribuir a l'apoderament de l'entitat i millorar-ne l'eficàcia i l'eficiència (processos, diagnòstics o estratègies internes; actuacions d'identificació de nous projectes o aliances; processos de canvi organitzatiu; formacions destinades al personal de l'entitat, incloent-hi el personal voluntari; acreditacions internacionals; i altres despeses anàlogues relatives a l'enfortiment de les capacitats).