Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions a projectes educatius d'associacions de famílies d'alumnes de Barcelona, curs 2019-2020

La Diputació de Barcelona, a través de la Gerència de Serveis d'Educació, convoca subvencions destinades a finançar projectes educatius de les associacions de famílies d’alumnes a realitzar dins de la demarcació de Barcelona, durant el curs 2019 - 2020.

Convocant: 
Diputació de Barcelona
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimecres, 6 Novembre, 2019
Termini convocatòria: 
12/11/2019 fins 12/12/2019
Àmbit: 
Educació
Infància, Joventut i Famílies
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Local

Beneficiaris

Les associacions de famílies d’alumnes i associacions de mares i pares d’alumnes de centres educatius públics i/o concertats de la demarcació de Barcelona.

Línies d’acció

  1. Projectes que proposin noves oportunitats educatives o bé que millorin la qualitat de les ja existents: introduint nous sistemes d’avaluació, gestió o reconeixement de les activitats, desenvolupant programes que millorin les competències dels participants, incidint en la capacitació del monitoratge o proposant noves figures orientades a facilitar la coordinació de les activitats en entorns lectius i no lectius.
  2. Projectes que fomentin l'equitat en les activitats organitzades: millorant l’accés a la informació a les famílies, facilitant accessibilitat econòmica pels col·lectius amb risc d'exclusió social, incloent la perspectiva de gènere a l’activitat, o realitzant adaptacions metodològiques per garantir la participació de persones amb necessitats educatives especials.
  3. Projectes que fomentin la relació i interdependència entre agents de la comunitat educativa: desenvolupant experiències que reforcin i relacionin aprenentatges en temps lectiu i no lectiu, que connectin espais escolars i comunitaris, i/o que connectin l’escola amb entitats, institucions o equipaments de l’entorn.