Finançament
F Pere Tarrés

Tercera edició del Concurs ‘Implica’t contra l’homofòbia’ del Casal Lambda

Casal Lambda engega la tercera edició del concurs d’audiovisuals que vol sensibilitzar sobre els drets del col·lectiu LGTB i lluitar contra l'homofòbia.

Convocant: 
Casal Lambda
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 23 Abril, 2018
Termini convocatòria: 
23/04/2018 fins 01/06/2018
Àmbit: 
Comunicació i Periodisme
Drets humans i Pau
Tipus: 
Altres
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

El concurs s'adreça a l’alumnat de secundària, batxillerat, cicles i ensenyaments postobligatoris (no universitaris), així com a altres casals i entitats de joventut d’arreu de Catalunya, que hauran de presentar curtmetratges de no més de cinc minuts.

Premis

El curtmetratge guanyador es projectarà en el transcurs la Mostra Internacional de Cinema Gai i Lesbià “Fire”, 2018.

L'equip del curt guanyador rebrà una tarja regal de la FNAC valorada en 400€ i un lot de publicacions, bibliografia i vídeos de temàtica LGTB pel centre educatiu (casal i d'altres centres) al qual pertanyi l'equip guanyador. També se l'obsequiarà amb un Diploma de reconeixement, dirigit al centre educatiu (casal i d'altres centres) que avali el projecte. El lot serà aportació i suport de les llibreries Cómplices i Antínous.

També es contempla un accèssit guardonat amb una tarja regal de la FNAC de 100€.

Tots els curtmetratges presentats rebran un diploma que acrediti la seva participació en el Concurs de Curtmetratge “Implica't” 2018.

L’organització del Casal Lambda es reserva el dret d’atorgar un segon i un tercer premi, si la quantitat dels continguts i la quantitat de curts rebuts ho requereixen.

Per a més informació es pot contactar amb el Casal Lambda a:

Tel: 933 195 550 (de dilluns a dissabte, de 17h. a 21h.)
Correu electrònic: concurscurts@lambda.cat