Finançament
F Pere Tarrés

VI Premis al Voluntariat Universitari de la Fundación Mútua Madrileña

La Fundación Mutua Madrileña convoca la sisena edició dels Premis al Voluntariat Universitari per reconèixer, impulsar i donar suport a la tasca dels joves universitaris que col·laboren en projectes de voluntariat a través d’ONGs.

Convocant: 
Mutua Madrileña 
Data de publicació de la convocatòria: 
Dijous, 20 Setembre, 2018
Termini convocatòria: 
20/09/2018 fins 31/10/2018
Àmbit: 
Voluntariat
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Els projectes hauran de reunir les següents condicions:

  • Projectes de voluntariat impulsats i duts a terme per joves universitaris (graduats que hagin finalitzat els seus estudis fa menys de dos anys o estudiants de qualsevol titulació, en ambdós casos en centres universitaris amb seu a Espanya). S’hi poden presentar projectes en curs o que estigui previst posar en marxa abans del 31 de març de 2019.
  • Projectes socials desenvolupats, dins o fora d’Espanya, per voluntariat que reuneixi la condició d’universitari i estigui vinculat a ONGs, amb seu a Espanya, constituïdes com a associacions sense ànim de lucre o fundacions inscrites en el registre corresponent.
  • Projectes de continuïtat: es valorarà que els projectes candidats s’estiguin desenvolupant amb èxit abans de la seva presentació als premis, i que hi hagi un compromís de desenvolupament d’almenys tres mesos més després de la resolució.
  • Projectes impulsats i desenvolupats per un grup de diversos estudiants (no s’acceptaran iniciatives individuals).

Dotació dels Premis:

10.000€ per al projecte guanyador i 5.000€ per als sis treballs que resultin finalistes.