Finançament
F Pere Tarrés

VIII Premis al Voluntariat Universitari de la Fundación Mutua Madrileña 2020

La Fundación Mutua Madrileña convoca la vuitena edició d'aquests premis que volen reconèixer la tasca solidària dels i les estudiants, així com ajudar econòmicament a l'impuls de les inciatives en les que col·laboren.

Convocant: 
Fundación Mutua Madrileña
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 1 Juny, 2020
Termini convocatòria: 
01/06/2020 fins 30/10/2020
Àmbit: 
Voluntariat
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Quines accions poden presentar-s'hi?

Accions de voluntariat en les que col·laborin un mínim de tres alumnes, que estiguin vinculades a entitats sense ànim de lucre i que donin suport a qualsevol col·lectiu en situació de necessitat (infància, gent gran, discapacitat, protecció animal, medi ambient, cooperació internacional, violència de gènere, persones en risc d'exclusió social…).

En aquesta edició, a més de les accions que es continuen fent de forma presencial, podran participar també iniciatives que hagin adequat la seva col·laboració al format online o telefònic. Tambié podran presentar-se projectes que hagin hagut d'interrompre temporalment la prestació de la seva ajuda, a causa de la limitació de moviments o del distanciament social, i que tenguin previst reempendre les seves accions el més aviat possible. Tant per a les iniciatives de cooperació al desenvolupament com a les desenvolupades a Espanya.

També, podran participar iniciatives que s'hagin desenvolupat arrel de la situació d'emergència sanitària i social, que hagin servit per ajudar a determinats col·lectius en situació de necessitat, vulnerabilitat o risc d'exclusió social que s'han vist directament afectats per la crisi de la Covid-19.

Dotació

Es concediran 35.000 euros en premis distribuïts en sis guardons:

  • 10.000 euros per al primer premi
  • i 5.000 euros pper als altres cinc projectes finalistes