Finançament
F Pere Tarrés

X Premis Eficiència Energètica i Sostenibilitat, 2023

Premis que tenen com a objectiu millorar la seva eficiència energètica i la sostenibilitat mediambiental, la realització d'inversions i la posada en marxa de projectes que impliqui la implantació de mesures d'estalvi i eficiència energètica i/o la sostenibilitat.

Convocant: 
Asociación de Empresas de Eficiencia Energética (A3E)
Data de publicació de la convocatòria: 
Dijous, 1 Juny, 2023
Termini convocatòria: 
15/09/2023
Àmbit: 
Biodiversitat i Medi ambient
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Categories

Categoria A: Compromís amb l'Eficiència Energètica i la Sostenibilitat

Es premia el compromís de l'empresa/entitat c amb l'eficiència energètica i la sostenibilitat, demostrant haver dut a terme accions, projectes o inversions per a reduir els consums energètics o millorar la sostenibilitat. Poden presentar-se empreses o organitzacions que hagin dut a terme un conjunt d'iniciatives, o bé aquelles que presentin un projecte o actuació concreta que abasti diferents àrees o tinguin un ampli abast. En tots dos casos les candidatures han de demostrar el compromís de l'entitat amb l'eficiència energètica i la sostenibilitat.

Categoria B: Millor Actuació d'Eficiència Energètica i Sostenibilitat

Es premia la posada en marxa d'una actuació concreta o projecte d'eficiència energètica, que estigui implantat i proporcionant estalvis o beneficis mediambientals en una empresa o entitat, ja sigui pública o privada.

Categoria C: Millor Projecte d'Eficiència Energètica – Fi de Grau / Màster:

Es premia el millor projecte fi de Grau / fi de Màster d'eficiència energètica presentat (realitzat) després de l'1 de gener de 2022, o que es vagi a presentar, com a projecte fi de grau / màster, en 2023 o 2024.

Categoria D: Millor Start-up

Es premia la millor Start-up que tingui com a objectiu ajudar els seus clients a reduir els seus consums energètics i/o millorar la seva gestió energètica,

Categoria E: Entitats financeres i inversions ESG

Es premien les actuacions d'entitats financeres per a afavorir la realització d'inversions en l'àmbit de la sostenibilitat i l'eficiència energètica. Pot ser un projecte o una iniciativa concreta o bé una sèrie d'actuacions, polítiques i/o estratègies, posades en marxa per a facilitar les inversions sostenibles.