Finançament
F Pere Tarrés

XI Premi de periodisme solidari Memorial Joan Gomis

Diverses entitats convoquen una nova edició d'aquest Premi per tal de mantenir viva la memòria i figura de Joan Gomis, i el seu exemple de compromís a favor de la pau, la solidaritat, els drets humans i l'eliminació de la pobresa, l'exclusió social i les desigualtats Nord-Sud.

Convocant: 
Justícia i Pau, Cristianisme i Justícia, FundiPau, Mans Unides, Fundació Cultura de Pau, Facultat de Comunicació Blanquerna – Universitat Ramon Llull, i les revistes El Ciervo i Foc Nou. Amb el suport econòmic del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimecres, 15 Juny, 2016
Termini convocatòria: 
15/06/2016 fins 05/09/2016
Àmbit: 
Drets humans i Pau
Treball autònom i Emprenedoria
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Estatal

Modalitats:

  • Obres periodístiques escrites o audiovisuals de qualsevol gènere (article, entrevista, reportatge, entre d’altres), inèdites o publicades. Les obres han d’informar i fer visible l’acció de persones, institucions o col·lectius que lluitin contra les desigualtats, la pobresa i l’exclusió social.
  • Trajectòries periodístiques de persones, institucions, mitjans/programes/seccions periodístiques o iniciatives que mostrin un compromís amb informació que promogui els valors solidaris del Memorial.

Dotació de 1.500€ per a cadascuna de les dues categories.