Finançament
F Pere Tarrés

XIII Premis d’Educació en el Lleure

La Fundació Carulla engega una nova edició d'aquests premis amb l'objectiu de posar en valor la tasca educativa i transformadora de les entitats que treballen en temps de lleure.

Convocant: 
Fundació Carulla amb la col·laboració de la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya
Data de publicació de la convocatòria: 
Divendres, 24 Març, 2017
Termini convocatòria: 
04/04/2017 fins 16/06/2017
Àmbit: 
Educació i formació
Lleure
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Finalitat

Premiar aquelles entitats que eduquen, dia a dia, des de la proximitat, l'aprenentatge de competències, habilitats i valors, el contacte amb la natura i el treball des de la comunitat i els barris per afavorir el sentiment de pertinença.

Novetats d'aquesta edició

  • Premis per a projectes nous, idees que no s’han pogut desenvolupar i que són detectades com una necessitat/oportunitat per abordar des de l’entitat.
  • Assessorament i suport en el desenvolupament de l’activitat per part de persones coneixedores del món del lleure i expertes en la temàtica que proposi el projecte. Es farà a través de 3 sessions de treball/formatives amb l'equip de monitors: una a l’inici, una en la fase de desenvolupament i una al tancament.

Premis

  • 3 premis a nous projectes, dotats amb 4.000 euros cadascun + acompanyament metodològic realitzat per experts.
  • Premi a una experiència d’educació en el lleure que sigui feta per joves i/o adreçada a joves. L'experiència haurà d'incloure el repte al qual s'ha volgut donar resposta, la metodologia, el nombre i el perfil de destinataris als qui anava dirigida, exemples de materials utilitzats, un resum de l’activitat realitzada i una valoració del seu resultat. Dotat amb 4.000 euros.
  • Premi a la trajectòria d’una entitat en el camp de l’educació en el lleure. Dotat amb 4.000 euros.