Finançament
F Pere Tarrés

XV Premi de Periodisme Solidari Memorial Joan Gomis

Diverses entitats de l’àmbit de la pau engeguen una nova edició d'aquest premi que enguany, en plena crisi de la COVID-19, es fa palesa més que mai la importància del periodisme solidari, capaç de visibilitzar les iniciatives socials que donen suport als col.lectius que pateixen més les desigualtats i les situacions de crisi.

Convocant: 
Justícia i Pau, Cristianisme i Justícia, FundiPau, Mans Unides, Fundació Cultura de Pau, Facultat de Comunicació Blanquerna – URL, Lafede.cat, Catalunya Religió, Col·legi de Periodistes de Catalunya i les revistes El Ciervo i Foc Nou. Amb el suport econòmic del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.
Data de publicació de la convocatòria: 
Divendres, 22 Maig, 2020
Termini convocatòria: 
22/05/2020 fins 15/07/2020
Àmbit: 
Comunicació i Periodisme
Drets humans i Pau
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Estatal

El guardó promou un periodisme que fa visibles persones, institucions o col·lectius que lluiten contra les desigualtats Nord-Sud, la pobresa i l’exclusió social o que destaquen pel seu compromís a favor de la solidaritat, la pau, els drets humans i l’entesa entre cultures i religions.

Categories

  • Obra periodística, escrita o audiovisual, inèdita o publicada.
  • Trajectòria periodística d'una persona, institució, mitjans, programes o iniciatives.

El premi per a cadascuna de les modalitats està dotat amb 1.500 euros. Els premiats, a més, rebran un diploma acreditatiu i una il·lustració original elaborada per Joan Gomis.

Més informació