Finançament
F Pere Tarrés

XV Premis ATADES, 2024

Reconeixement d'activitats, públiques o privades, a favor del desenvolupament d'una societat oberta on sigui possible integrar plenament a persones amb discapacitat intel·lectual.

Convocant: 
Associació ATADES
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimarts, 16 Gener, 2024
Termini convocatòria: 
26/02/2024
Àmbit: 
Salut i Discapacitat
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Estatal

S'estableixen dues modalitats:

  • Premi al projecte o programa que millori la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.
  • Premi al projecte o programa d'imatge o comunicació que doni projecció a les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves activitats.

Podran concórrer al “Premi al projecte o programa que millori la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual”, els projectes o programes ja en desenvolupament presentats que tractin sobre intervencions relacionades amb la millora en la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Al “Premi al projecte d'imatge o comunicació que doni projecció a les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves activitats”, podran concórrer persones, projectes, experiències, empreses, entitats o grups de comunicació i mitjans, en qualsevol de les seves modalitats que, tenint com a receptor a l'opinió pública, treballin a favor de la normalització de la visibilitat de la discapacitat intel·lectual i la seva integració social.