Finançament
F Pere Tarrés

XV Premis a la Conservació de la Biodiversitat

La Fundación BBVA vol reconèixer públicament la tasca de les organitzacions conservacionistes, les institucions i organismes que desenvolupen polítiques o funcions de conservació medioambiental, així com la dels i les professionals de la comunicació que contribueixen amb el seu treball a protegir el patrimoni natural.

Convocant: 
Fundación BBVA
Data de publicació de la convocatòria: 
Divendres, 20 Desembre, 2019
Termini convocatòria: 
23/12/2019 fins 15/04/2020
Àmbit: 
Biodiversitat i Medi ambient
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Estatal
Modalitats
  • Premi Fundación BBVA a la Conservació de la Biodiversitat a Espanya. Dotació econòmica: 250.000 €

Reconeix l'execució de projectes, polítiques i/o actuacions particularment significatives de conservació i protecció d'hàbitats, espècies o ecosistemes a Espanya.

  • Premi Mundial Fundación BBVA a la Conservació de la Biodiversitat. Dotació econòmica: 250.000 €

Reconeix l'execució de projectes, polítiques i/o actuacions particularment significatives de conservació i protecció d'hàbitats, espècies o ecosistemes a qualsevol país a excepció d'Espanya.

  • Premi Fundación BBVA a la Difusió del Coneixement i Sensibilització en Conservació de la Biodiversitata a Espanya. Dotació econòmica: 80.000 €

Reconeix les tasques de difusió a la societat del coneixement medioambiental i la sensibilització sobre la importància de la conservació del mateix, a través del treball de comunicació en premsa, ràdio, televisió, cinema, exposicions, documentals i Internet.