Aprèn a gestionar entitats de l'economia social

F Pere Tarrés
Noies i nois al voltant d'una taula reunits
El programa destaca per formar i apoderar les persones que tenen encomanada la presa de decisions a les entitats.
Persona treballant amb una tablet en què hi apareixen gràfics
El programa destaca per formar i apoderar les persones que tenen encomanada la presa de decisions a les entitats.

Aprèn a gestionar entitats de l'economia social

F Pere Tarrés

Resum: 

Es posa en marxa un programa que posa èmfasi en el desenvolupament d’habilitats directives per resoldre les situacions en aquest tipus d’entitats.

La Fundació Universitària del Bages presenta el ‘Diploma en habilitats directives en la gestió d’entitats de l’economia social’, un programa que es configura especialment per atendre les necessitats del dia a dia d’aquestes entitats, fent especial èmfasi en el desenvolupament d’habilitats directives per resoldre les situacions que les persones participants es puguin trobar en el desenvolupament de la seva tasca directiva en les seves organitzacions.

El curs té una durada de 75 hores, de les quals 60 són presencials i les 15 restants estan vinculades a un projecte d’acció directiva tutoritzat. Les sessions tindran lloc a UManresa (Av. Universitària, 4-6) de la capital del Bages i tenen un cost de 140 euros per alumne. Pel que fa al programa, aquest es divideix en 7 mòduls en què es tractaran temes de gestió, lideratge i comunicació. Donarà el seu tret de sortida el 16 de gener i s’allargarà fins el 10 d’abril amb sessions els dimecres de 9.00 a 14.00 hores.

Entre els seus objectius, el programa destaca per formar i apoderar les persones que tenen encomanada la presa de decisions a les entitats, posar en valor la tasca que les entitats de l’economia social duen a terme en l’actualitat, acompanyar les entitats en un procés de millora contínua de la seva activitat a través d’una formació específica i de qualitat i oferir una experiència formativa que permeti ajudar a resoldre situacions de forma participativa, així com posar en comú bones pràctiques i casos d’èxit.

Matrícula

Afegeix un comentari nou