Arriben noves formacions gratuïtes per a entitats juvenils de Barcelona

F Pere Tarrés
 Font: Núria
Van especialment dirigides a joves, grups i associacions sense afany de lucre de la capital catalana. Foto: Núria
 Font: CRAJ
En aquesta formació, les persones que en formin part aprendran els conceptes més importants en gestió econòmica. Foto: CRAJ
 Font: CRAJ
Aquesta formació servirà per analitzar i realitzar un diagnòstic de la situació de l’associació. Foto: CRAJ

Arriben noves formacions gratuïtes per a entitats juvenils de Barcelona

F Pere Tarrés

Resum: 

Les propostes van enfocades a la millora en la gestió de l’entitat i l’anàlisi de la situació actual de la pròpia associació.

El CRAJ (Centre de Recursos de les Associacions Juvenils de Barcelona) ha presentat les noves formacions programades per aquest primer trimestre del curs 2019/2020. Ambdós són gratuïtes i van especialment dirigides a joves, grups i associacions sense afany de lucre de la capital catalana. Les propostes van enfocades a la millora en la gestió de l’entitat i l’anàlisi de la situació actual de la pròpia associació i pretenen tractar temes clau d’interès per a les persones participants.

  • Naveguem entre fulls de càlcul: Cicle de gestió econòmica per a entitats

En aquesta formació, que tindrà lloc els dimecres 18 i 25 de setembre, les persones que en formin part aprendran els conceptes més importants en gestió econòmica de l’entitat i s’endinsaran en el món dels fulls de càlcul amb l’objectiu de facilitar el dia a dia de l’associació. La càpsula formativa es realitzarà al Casal de Joves Girapells (C. Teodor Llorente, 20) de la ciutat de Barcelona de 18.30 h a 20.30 hores. Les inscripcions ja són obertes i es poden fer a través d’aquest formulari.

  • Entitats davant del mirall: Analitzem-nos de cap a peus!

Analitzar i realitzar un diagnòstic de la situació de l’associació a l’inici de curs és una bona manera d’aprofitar-lo. Per això, des del CRAJ s’organitza aquest formació que també servirà per planificarem estratègies d’organització i funcionament que puguin servir a les persones participants per encarar el curs amb les idees clares i dibuixant les primeres passes d’un pla estratègic d’acció. Serà el dijous 26 de setembre de 18.00 a 20.30 hores al Centre Cívic Besòs (Rambla de Prim, 87) i les inscripcions es poden fer en aquest formulari.

Per qualsevol dubte o qüestió sobre aquestes formacions, es pot enviar un correu electrònic a assessoraments@crajbcn.cat.

Afegeix un comentari nou