Cicle d’Experts, formacions en el camp de les addiccions

F Pere Tarrés
 Font: CedicNews
Cicle d’Experts neix amb l’objectiu de complementar altres accions de l’entitat
 Font: Projecte Home
Les cinc sessions formatives de què compta el cicle es duran a terme al llarg de l’any

Cicle d’Experts, formacions en el camp de les addiccions

F Pere Tarrés

Resum: 

Les sessions aniran a càrrec de persones reconegudes en l’àmbit de la psicologia i les addiccions.

Projecte Home presenta el 1r Cicle d’Experts, la nova proposta formativa per aquest any 2018. Adreçades a persones que es dediquen professionalment en el camp de les addiccions o bé hi tenen interès, les cinc sessions formatives de què compta el cicle es duran a terme al llarg de l’any de 16.30 a 20.00 hores, excepte la darrera que serà de 9.30 a 13.00 hores, a la seu de l’entitat a Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes 204 bis, Local 7).

Cicle d’Experts neix amb l’objectiu de complementar altres accions de l’entitat, com la tradicional Jornada de Drogodependències a la Universitat de Barcelona. Les sessions aniran a càrrec de persones reconegudes en l’àmbit de la psicologia i les addiccions, amb una varietat de temes que pretén millorar les competències per a un abordatge integral de la prevenció i el tractament de les addiccions.

L’inici del cicle serà el proper divendres 23 de febrer de la mà de Quim Ribot, que parlarà de ‘Tècniques de cura del professional’. Les sessions continuaran el 16 de març amb Ana Adán i una sessió sobre ‘Neurobiologia de l’addicció i dels seus principals abordatges psicofarmacològics’, i amb Laura Galimberti i el ‘Taller sobre violències familiars’, el 18 de maig. El 26 d’octubre, Maria Aránzazu tractarà la ‘Prevenció de drogodependències: Avenços, situació actual i reptes de futur’ i tancarà el cicle Judit Roig, l’1 de desembre, amb ‘La mirada sistèmica en la relació d’ajuda’.

El preu de cada sessió és de 50 € i el cicle sencer té un cost de 150 €. Les inscripcions es poden fer via web, al telèfon 93 298 98 75 o bé per correu electrònic.

Més informació

Afegeix un comentari nou