Com impulsar i renovar el teu patronat

Suport Tercer Sector – Fundesplai
Autor/a: 
Dani Gallart
Aprofitar el potencial individual i col·lectiu és una de les claus per millorar el patronat. Font: Unsplash Font: Font: Unsplash
Aprofitar el potencial individual i col·lectiu és una de les claus per millorar el patronat. Font: Unsplash
L'autoavaluació i un bon pla de treball són fonamentals per impulsar el patronat Font: Coordinadora Catalana de Fundacions
L'autoavaluació i un bon pla de treball són fonamentals per impulsar el patronat. Font: Unsplash

Com impulsar i renovar el teu patronat

Autor/a: 
Dani Gallart
Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

La Coordinadora Catalana de Fundacions impulsa un curs per assegurar el bon funcionament dels patronats, basats en la transformació i la millora d’un sistema de govern.

El curs de la Coordinadora Catalana de Fundacions (CCF) està impartit per Frederic Cusí i Marc Botella, socis, consultors i formadors d' Inpacte, consultoria social i de Gobernanza Efectiva. L’objectiu principal és millorar l’eficàcia i l'eficiència del patronat.

A més, vol aconseguir implantar un model de govern preparat per proporcionar visió, orientació i innovació a la fundació i assegurar la continuïtat i l’impuls del patronat a través del relleu dels seus membres.

El taller tindrà lloc el proper dimecres 14 de novembre a la seu de la Coordinadora Catalana de Fundacions a partir de les 9:30 i està adreçat a membres dels patronats, direccions i gerències de les fundacions.

El programa comença donant eines per impulsar el patronat, com l’autoavaluació i el pla de treball. Seguidament, es centra en preveure i planificar la seva renovació, definint perills, estratègies de captació i el procés d’incorporació. A continuació, es parla de com retenir el talent post-patronat: Què fer amb els patrons que ho deixen? I finalment s’analitza la millora de l’eficiència del patronat, aprofitant el potencial individual i col·lectiu.

El preu del curs són 90€ per les fundacions associades a la CCF i 180€, per fundacions no sòcies. Per formalitzar la inscripció podeu emplenar el formulari que trobareu en el següent enllaç i fer el pagament per transferència al compte ES54 2100 3014 7125 0001 indicant el nom de la persona participant i la referència 'Taller 14/11'.

Afegeix un comentari nou