Criança i vulnerabilitat sociocultural

Fundació Autònoma Solidària
 Font: Pablo Flores
El seminari farà una aproximació conceptual i metodològica a l’estudi de la vulnerabilitat sociocultural. Foto: Pablo Flores
 Font: Grup de Recerca en Antropologia Fonamental i Orientada
Tindrà lloc a la Sala d'Actes de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB. Foto: GRAFO

Criança i vulnerabilitat sociocultural

Fundació Autònoma Solidària

Resum: 

Diverses persones expertes, en un seminari, faran una aproximació conceptual i metodològica a l’estudi de la vulnerabilitat sociocultural en la criança.

Per al proper divendres 10 de maig, el Grup de Recerca en Antropologia Fonamental i Orientada (GRAFO), juntament amb el Departament d’Antropologia Social i Cultural de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) han organitzat un seminari estatal i interdisciplinari que porta per títol ‘Crianza y vulnerabilidad sociocultural: aproximaciones teóricas y empíricas’. Tindrà lloc a la Sala d'Actes de la Facultat de Filosofia i Lletres de la mateixa universitat de 10.00 a 19.00 hores.

Amb dues taules rodones, distribuïdes en horari de matí i tarda respectivament, diverses persones professionals, expertes de l’àmbit acadèmic i integrants del sector que engloba fundacions i associacions, faran una aproximació conceptual i metodològica a l’estudi de la vulnerabilitat sociocultural. Així mateix, també es tractaran temes relacionats amb aquesta problemàtica com la salut, l’educació, la protecció de la infància i l’atenció i el recolzament familiar.

Diverses cares de l’estudi antropològic

EL GRAFO té com a objectiu general contribuir al desenvolupament teòric i metodològic de l'antropologia tres àrees principals. 'Relatedness', és a dir, la forma en què el grups humans conceptualitzen, organitzen i participen en les relacions socials de la vida quotidiana; Transnacionalisme, àrea referent a les dimensions transnacionals produïdes per la migració, el refugi, la mobilitat i la globalització; i estratègies de subsistència, en particular en condicions de vulnerabilitat.

Afegeix un comentari nou