Descobrim la força dels petits emprenedors

 Font:
Font:

Descobrim la força dels petits emprenedors

Resum: 

La Fundació Servei Solidari, la Fundació Trinijove i la Fundació Prevent organitzen una jornada dedicada als petits emprenedors.

L’esdeveniment tindrà lloc demà, 7 de juliol, a les 9.30 hores a la fundació CIDOB, en el marc del projecte conjunt ATRI : autoocupació, treball en xarxa i innovació, impulsat per aquestes tres fundacions expertes en l’assessorament de projectes d’autoocupació.

La Fundació Servei Solidari, la Fundació Trinijove i la Fundació Prevent treballen des de fa anys de forma paral·lela per desenvolupar accions de suport a l'emprenedoria amb col·lectius amb necessitats específiques: persones en risc d’exclusió social i persones amb discapacitat.

L’objectiu principal del Dia de l’emprenedor és facilitar un espai de trobada per a les persones emprenedores que han rebut assessorament d’alguna de les tres entitats, per fomentar el treball en xarxa, l'intercanvi de bones pràctiques i la generació de possibles sinèrgies. En aquesta edició els organitzadors volen que els emprenedors/es donin a conèixer els seus projectes empresarials, comparteixin coneixements, experiències i testimoniatges i facin nous contactes i clients.

D'altra banda, també tindran lloc diverses xerrades centrades en la economia col·laborativa i els seus avantatges i el ús de les xarxes socials i la comunicació digital com a eines d'emprenedoria.

Concretament, els destinataris de les accions del projecte ATRI són persones en perfil de risc d’exclusió social: aturats de llarga durada, amb manca de suport familiar, llars monoparentals, beneficiaris de pensions no contributives, exclosos/es financers i persones amb presència d’una discapacitat física, sensorial i/o mental certificada.

Aquelles persones que estiguin interessades en obtenir més informació poden posar-se en contacte amb qualsevol de les tres entitats:

ludovic.nau@serveisolidari.org – Tel: 93 441 64 06

dcampillo@trinijove.org – Tel: 93 274 33 87

l.lorenzana@fundacionprevent.com – Tel: 93 439 18 06

Afegeix un comentari nou