El Màster en Cooperació de la Universitat de Barcelona, a punt per a l'edició 32

Fundació Solidaritat UB
Màster Desenvolupament i Cooperació UB Font: Fundació Solidaritat UB
La preinscripció està oberta fins al 3 de novembre del 2023 a través de msirera@ub.edu.

El Màster en Cooperació de la Universitat de Barcelona, a punt per a l'edició 32

Fundació Solidaritat UB

Resum: 

De gener de 2024 a juliol de 2025 s’impartirà la 32a edició d'aquest títol propi de la Universitat de Barcelona, que pretén seguir formant especialistes en desenvolupament i cooperació.

En l'actual context de desigualtat econòmica, social i territorial, el desenvolupament i la cooperació segueixen sent dos pols de referència en qualsevol discurs estratègic de futur, si és que aquest futur ha de ser possible per a tota la humanitat.

Treballes en aquests àmbits? T'interessen els reptes per a un desenvolupament autènticament humà i sostenible?

El Màster Globalització, Desenvolupament i Cooperació de la Universitat de Barcelona (60 crèdits ECTS) pretén seguir formant especialistes que, enfortits per una sòlida base teòrica i pràctica, puguin intervenir directament en la construcció d'estratègies de desenvolupament i relacions de cooperació per a un món possible de solidaritat i benestar, respectuós amb la naturalesa, esperançador per a les generacions futures, i necessàriament diferent de l’actual.

La formació, que la Universitat de Barcelona organitza conjuntament amb la Fundació Món-3 i la Fundació Solidaritat UB, s'impartirà de gener de 2024 a juliol de 2025, els dilluns i dimecres, més un divendres al mes, de 18 a 21:30 hores, a la Facultat d'Economia i Empresa UB. Les classes són en castellà i la preinscripció està oberta fins al 3 de novembre del 2023 a través del correu electrònic msirera@ub.edu i del telèfon 93 402 43 25.

Afegeix un comentari nou