Escola inclusiva per atendre la diversitat de l’alumnat

F Pere Tarrés
 Font: Fundació Aspasim
Es proporcionarà una base del coneixement, habilitats i actituds necessàries per treballar amb persones amb NESE. Foto: Fundació Aspasim
 Font: Fundació Aspasim
Les sessions tindran lloc de l’1 al 4 de juliol de 9.30 a 14.30 al centre de recursos CEEPSIR de l’entitat. Foto: Fundació Aspasim

Escola inclusiva per atendre la diversitat de l’alumnat

F Pere Tarrés

Resum: 

La formació permetrà compartir experiències a través de classes teòriques, seminaris, tallers i fòrums de discussió dirigits.

La Fundació Aspasim organitza la 8a edició de l’Escola inclusiva, un espai obert que pretén generar els canvis necessaris per poder atendre la diversitat de tot l’alumnat. Les sessions tindran lloc de l’1 al 4 de juliol de 9.30 a 14.30 al centre de recursos CEEPSIR de l’entitat a Barcelona (C. Cornet i Mas, 46). La formació té obertes les inscripcions i va dirigida a mestres d’Educació Infantil i Primària i a professionals o estudiants que desenvolupen la seva activitat en l’àmbit de l’escola inclusiva.

L’escola inclusiva comporta un canvi en la visió de grup, de centre, d’intervenció educativa i de treball cooperatiu. Per això, Aspasim vol que aquesta formació esdevingui també un moment per aturar-se, reflexionar i compartir experiències a través de classes teòriques, seminaris, tallers i fòrums de discussió dirigits. El curs està reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, consta d’un total de 70 hores i té un cost de 190 euros per participant.

Durant els 4 dies, es proporcionarà una base del coneixement, habilitats i actituds necessàries per treballar amb persones amb Necessitats Específiques de Suport Educatiu (NESE) en el marc de l’escola inclusiva; es disposarà d’eines, estratègies, metodologies i recursos que han de permetre a l’alumne aprendre a l’escola ordinària en base a les seves habilitats competencials; i es treballarà sobre la base del pla individual com a eix de l’aprenentatge de l’alumne amb NESE.

Afegeix un comentari nou