Espurna Verda, economia ecològica, social i solidària per a projectes emprenedors

L'Apòstrof SCCL
Autor/a: 
Anna Pruna
Espurna Verda, escola d'economia ecològica, social i solidària per a projectes emprenedors  Font: L'Apòstrof
Espurna Verda, escola d'economia ecològica, social i solidària per a projectes emprenedors Font: L'Apòstrof

Espurna Verda, economia ecològica, social i solidària per a projectes emprenedors

Autor/a: 
Anna Pruna
L'Apòstrof SCCL

Resum: 

La cooperativa Espai Ambiental i Labcoop presentem Espurna Verda, un programa-itinerari innovador de formacions, recursos i acompanyaments especialitzat en la promoció de projectes d’economia ecològica, social i solidària.

La cooperativa Espai Ambiental i Labcoop us presentem una proposta adreçada a totes aquelles persones que teniu o voleu impulsar projectes emprenedors relacionats amb l’àmbit ecosocial. Es tracta de la primera edició d’Espurna Verda, un programa-itinerari innovador de formacions, recursos i acompanyaments especialitzat en la promoció de projectes d’economia ecològica, social i solidària.

El curs us servirà per propulsar o millorar el vostre projecte, per aprendre competències transversals i específiques sobre ecologia, feminisme, transició ecosocial i per compartir aprenentatges amb altres projectes similars al vostre. També és un curs adreçat a tothom qui vulgui complementar la seva formació amb coneixements, eines i recursos per a la transició ecosocial.

Horaris i matriculació

L’escola tindrà lloc des del 13 de setembre fins al 25 d’octubre. Es faran sessions de 2 o 4 hores cada dilluns, excepte el 13 d’octubre, que és dimecres. En total, les participants cursaran 24 hores repartides en 7 mòduls, que es faran de manera presencial a diversos espais referents del cooperativisme a Barcelona, com el Grup Ecos, Coòpolis o Bicihub.

L’equip docent d’Espurna Verda està format per tres persones amb àmplia trajectòria en el món de l’economia solidària, l’emprenedoria i l’ecologisme. Són la Sandra Erill i el Jordi Framis (sòcies de Labcoop, Etcèteres i Calidoscoop) i la Jennifer Coronado, sòcia d’Espai Ambiental.

Les inscripcions estan obertes fins al 31 de juliol. El curs complet té un cost de 300 euros i les 10 primeres persones inscrites podran fer-ho per 250 euros.

Si busqueu un espai de suport on la vostra idea d’emprenedoria ecosocial es gesti o segueixi evolucionant, l’Espurna Verda és el combustible que necessiteu!

Podeu consultar tota la informació del curs en aquesta web i si necessiteu més informació, escriviu a info@espaiambiental.coop

Afegeix un comentari nou