#Falta1Mes, recursos sobre sexualitat anticipats als Dies Mundials

SIDA STUDI
Autor/a: 
SIDA STUDI

#Falta1Mes, recursos sobre sexualitat anticipats als Dies Mundials

Autor/a: 
SIDA STUDI
SIDA STUDI

Resum: 

Campanya de l'entitat SIDA STUDI dirigida a professionals que volen treballar l'educació sexual amb adolescents aprofitant els Dies Mundials. Des de l'entitat es difondran, amb temps suficient, materials pedagògics.

L'entitat SIDA STUDI porta més de 30 anys treballant en temes relacionats amb VIH i salut sexual i, a més, disposa d'un fons documental dedicat aquestes temàtiques. Des de fa uns quants any també s'ha especialitzat en l'educació sexual feminista, fent tallers a adolescents i joves i formacions a professionals de l'àmbit educatiu. La campanya #Falta1Mes és el resultat d'unir les dues grans àrees de l'entitat: el fons documental i l'educació sexual. Aquest serà el funcionament de la campanya:

1_per a professionals d’educació

Aquesta campanya pretén facilitar la feina d'aquelles professionals de l'àmbit educatiu que vulguin tractar l'educació sexual amb adolescents i joves aprofitant les temàtiques d'alguns Dies Mundials.

2_recursos sobre sexualitat

L'equip de documentació i sexualitatS de SIDA STUDI es coordinen per tal de buscar novetats i triar del fons documental de l'entitat aquells materials pedagògics i recursos que s'escauen millor per preparar i treballar temàtiques diverses d'educació sexual amb perspectiva feminista. S'ha dividit el 2021 en set temàtiques que engloben diversos Dies Mundials.

3_difusió anticipada

Un cop acordats els materials, es difondran amb dies d'antelació al Dia Mundial, concretament:

  • 30 dies abans (#Falta1Mes), es publicaran a Facebook i Twitter els primers recursos i recomanacions
  • 15 dies abans, s'enviarà un butlletí electrònic específic (subscriure's aquest formulari) amb tots els documents recomanats
    • si ja es té la subscripció algun dels butlletins de SIDA STUDI, també s'ha d'omplir el formulari i caldrà actualitzar les dades.
    • si encara no es té cap subscripció, només s'ha d'omplir el formulari.

4_serveis d’assessorament

Aquesta anticipació permet que les professionals que rebin els materials tinguin temps de fullejar amb certa calma i triar què els pot ser útil. Així mateix, poden recórrer als serveis gratuïts:

5_sorpresa al Dia Mundial

Durant el mateix Dia Mundial, a Twitter i Instagram, es publicarà un joc pedagògic per participar, difondre i compartir l'educació sexual feminista.

La campanya es posara en marxa aviat, aprofitant la proximitat amb el 8 de març, Dia Mundial de les Dones.

Afegeix un comentari nou