Geòrgia i Ucraïna, oportunitats formatives per seguir creixent

F Pere Tarrés
 Font: Fundació Catalunya Voluntària
Abordaran temàtiques de construcció de pau, resolució de conflictes i participació juvenil. Foto: Fundació Catalunya Voluntària
 Font: Fundació Catalunya Voluntària
Es tracta d’estades que formen part del programa Erasmus+. Foto: Fundació Catalunya Voluntària

Geòrgia i Ucraïna, oportunitats formatives per seguir creixent

F Pere Tarrés

Resum: 

Dues formacions en aquests països de l’est d’Europa abordaran temàtiques com la construcció de pau, la participació i el lideratge en iniciatives cíviques.

Amb el setembre en plena marxa, la Fundació Catalunya Voluntària torna a oferir diverses oportunitats a majors de 18 anys per formar-se en diversos països del continent europeu. Es tracta d’estades que formen part del programa Erasmus+ i van dirigides a persones joves i adultes, treballadors i treballadores juvenils, socials, culturals o responsables de voluntariat. En aquests moments, Geòrgia i Ucraïna són els dos països en què les persones interessades poden participa dels projectes que té en marxa l’entitat.

‘Active Citizens for Reconciliation II’

Es tracta d’una formació de llarga durada que es realitza en dues fases. La primera, es compon de dos cursos en línia, de setembre a desembre. En la segona, les formacions seran presencials, del 30 de setembre al 8 d’octubre a Kobuleti, i del 17 al 25 de febrer a Rustavi, ambdós ciutats georgianes. Abordaran temàtiques de construcció de pau, resolució de conflictes i participació juvenil. Inclouran una fase de recerca per conèixer la realitat local i donar suport en la redacció de projectes juvenils en àmbit internacional. Les inscripcions ja són obertes en aquest enllaç.

‘Empowering Youth - Countering Populism’

També organitzada en dues fases, aquesta formació de llarga durada compta amb dos cursos en línia, que tindran lloc des de l’octubre d’aquest any i fins a l’abril de 2020, i dues formacions presencials. Una es realitzarà el mes de febrer del proper any a Geòrgia i l’altra, durant el mes de juliol a Ucraïna. Les formacions serviran per reforçar les competències de les persones participants per liderar iniciatives cíviques en contra el populisme i les narratives, iniciatives i moviments xenòfobs i populistes radicals. Les inscripcions ja són obertes en aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou