Es convoca el Premi Interuniversitari Colònies i Educació

Suport Tercer Sector – Fundesplai
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Es convoca el Premi Interuniversitari Colònies i Educació

Suport Tercer Sector – Fundesplai

Resum: 

La Confederació i altres entitats posen en marxa per primer cop aquest guardó per promoure l'impacte de les colònies en els valors educatius.

L’Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i a Cultura (Acellec), la Confederació Patronal del Tercer Sector Social de Catalunya i l’Associació de Cases de Colònies i Albergs de Catalunya (ACCAC) han impulsat aquest guardó, amb una dotació de 1.000 euros, per promoure la recerca sobre les estades educatives dels col·lectius d’infants i joves a les cases de colònies catalanes.

El Premi Interuniversitari Colònies i Educació s’adreça a tothom que estudiï en alguna de les set facultats d’educació de les universitats catalanes i que presenti un treball de carrera (el Treball de Fi de Grau) que aprofundeixi en l’anàlisi sobre l’adaptació de les colònies escolars als sistemes educatius actuals.

Els treballs s’han d’entregar entre l’1 d’abril i el 30 de juny i el veredicte es farà públic el setembre. Per a les inscripcions, cal omplir el formulari en línia. Les persones interessades poden informar-se dels detalls de les bases publicades al blog del premi.

Afegeix un comentari nou