La comunicació al servei del canvi social i els drets humans

Fundació Autònoma Solidària
 Font: UAB
El seminari té lloc en el marc del projecte d’Educació per al Desenvolupament ‘La Comunicació com a eina per a la cohesió social contra el racisme i la intolerància’. Foto: UAB
 Font: UAB
El dimecres 10 començarà amb dues conferències i l'endemà tindran lloc diverses taules rodones. Foto: UAB

La comunicació al servei del canvi social i els drets humans

Fundació Autònoma Solidària

Resum: 

El seminari vol posar de manifest com la comunicació ha de ser una eina per a la promoció de les societats igualitàries i interculturals.

Els propers 10 i 11 d’abril tindrà lloc el VI Seminari Internacional ‘Comunicació, Desenvolupament i Drets Humans: Cap a la promoció de societats igualitàries i interculturals’ en el marc del projecte d’Educació per al Desenvolupament ‘La Comunicació com a eina per a la cohesió social contra el racisme i la intolerància’, que compta amb la col·laboració de la UAB. Les dues jornades, d'entrada lliure i organitzades per l'Observatori Mediterrani de la Comunicació (OMEC), es desenvoluparan a la Sala de Juntes de la Facultat de Ciències de la UAB.

El dimecres 10 començarà, a partir de les 11.00 hores, amb dues conferències. La primera porta per títol ‘La comunicació com a eina de canvi: l’experiència de la prevenció amb menors’, a càrrec de Francisco Martín Villodres, del Centre Social Darna. La següent, a les 13.00 hores, es titula ‘El crepuscle de l’Homo sapiens? Reflexions sobre civilitzacions i tecnologies monstruoses’ que portarà a terme Adriano Messias, Pontifícia Universidade Católica de São Paulo.

A la segona jornada es duran a terme dues taules rodones, ‘Discurs d’odi en els mitjans’ i ‘Comunicació per al canvi social i els drets humans’. Ambdós taules debatran sobre l’auge dels discursos d’odi tant als mitjans com a internet i les alternatives per combatre’ls. En aquest espais, també es presentaran projectes en marxa relacionats amb la migració i la comunicació participativa, i que tenen com a principal objectiu el canvi social i la promoció dels drets humans.

Afegeix un comentari nou