La Fundació ADSIS promou el reforç escolar d'infants i joves en situació de vulnerabilitat

Associació per a Joves Teb
 Font:
Font:
 Font:
Font:

La Fundació ADSIS promou el reforç escolar d'infants i joves en situació de vulnerabilitat

Associació per a Joves Teb

Resum: 

És per això que durant aquest Nadal està duent a terme una campanya que té com a objectiu aconseguir 2.000 hores d’estudi per nens i nenes i joves que es troben en perill d'exclusió social.

Aquesta iniciativa de la Fundació ADSIS porta com a nom #DesigualtatxOportunitat i vol recollir aportacions de 5 euros o més per poder sufragar el reforç escolar d'aquest col·lectiu.

Les persones que col·laboren amb la campanya reben per correu electrònic una targeta per felicitar les festes que també explica les hores d’estudi que es poden finançar gràcies al seu enviament. Dues hores d’estudi tenen un cost de 5 euros.

D'aquesta manera, la Fundació ADSIS intenta acabar amb una desigualtat invisible que està condicionant el futur de 6 de cada 30 adolescents a les aules, ja que no compten amb els recursos ni el suport a casa per fer els deures i estudiar.

Aquesta entitat porta ja 50 anys intentant transformar les desigualtats en oportunitats, acompanyant a nens, nenes, adolescents i joves que es troben en situacions difícils per ajudar-los a continuar els seus estudis, a que es formin professionalment i a que aconsegueixin els seus objectius.

Pots accedir al web de la campanya a partir d'aquest enllaç.

Afegeix un comentari nou