La tardor arriba amb noves formacions a Torre Jussana

F Pere Tarrés
Grup de persones en aula realitzant formació
Des de Torre Jussana també es realitzaran formacions en diversos espais associatius de Barcelona oberts a totes les entitats de la ciutat.
Llapissos de colors gegants
Des de Torre Jussana també es realitzaran formacions en diversos espais associatius de Barcelona oberts a totes les entitats de la ciutat.

La tardor arriba amb noves formacions a Torre Jussana

F Pere Tarrés

Resum: 

El centre ofereix, d’octubre a desembre, una proposta formativa destinada a millorar el funcionament de les entitats.

Comença una nova estació de l’any i Torre Jussana posa en marxa una altra proposta formativa per associacions de la ciutat de Barcelona. Així doncs, entre els mesos d’octubre i desembre, el centre omplirà les aules de formació tant de cursos, com de xerrades i tallers, que permetran realitzar itineraris temàtics sobre qüestions importants com l’estratègia i l’acció, la gestió jurídica, fiscal i econòmica, o qüestions relacionades amb la participació i la comunicació.

L’oferta formativa i les modalitats d’aprenentatge són diverses i variades. Aquest trimestre en destaca el curs ‘Les obligacions fiscals de les associacions, íntegrament online, que es realitzarà exclusivament a través de l’aula virtual de Torre Jussana. Les diferents propostes formatives, gratuïtes i especialitzades, han estat pensades per ajudar a les juntes directives, les persones associades i els equips tècnics amb l’objectiu de seguir millorant en aquells àmbits clau per al bon funcionament d’una associació.

Al costat de casa

Durant aquest trimestre, des de Torre Jussana també es realitzaran formacions en diversos espais associatius de Barcelona oberts a totes les entitats de la ciutat. En concret, aquesta tardor s’oferiran formacions en espais com el Centre Cívic Drassanes, a la Torre de la Sagrera, a la Coordinadora d’Entitats de Poble-sec, al casal de barri de la Vila Olímpica – Can Gili i a la seu del Centre de Sarrià. A més, el centre ofereix formació a mida per federacions, coordinadores i taules sectorials que vulguin oferir formacions concretes per a les seves entitats.

Consulta de tots els cursos i accés al formulari d’inscripció

Més informació

Afegeix un comentari nou