L’EduCom Dones, el curs de desenvolupament professional impulsat per Barabara Educació, obre inscripcions

Barabara Educació
 Font: Barabara Educació
VIª edició EduCom Dones

L’EduCom Dones, el curs de desenvolupament professional impulsat per Barabara Educació, obre inscripcions

Barabara Educació

Resum: 

La cinquena edició de l’EduCom Dones va tancar amb molt bona valoració per part de les participants i amb bons resultats d’ocupació laboral

L’EduCom Dones, el curs gratuït de desenvolupament professional adreçat a dones en situació d’atur, precarietat laboral o amb ganes d’un canvi laboral, impulsat per la cooperativa Barabara Educació ha obert inscripcions de la sisena edició. Les inscripcions ja estan disponibles al web de Barabara Educació fins al 26 de març.

L’EduCom Dones és un programa de formació especialitzada en competències transversals, professionals i habilitats socials per a dones en situació d’atur o precarietat laboral, que ofereix eines i recursos per tal d’augmentar les oportunitats d’accés al món laboral o reorientar la pròpia trajectòria professional. Es tracta d’un procés de treball d’un mes i mig que ajuda a les dones a adquirir eines per a la recerca de feina, establir plans de treball i actualitzar el seu currículum. El curs també permet afrontar pors i estigmes i prepara a les dones per a fer front als processos de selecció, per aplicar a candidatures i definir el seu perfil professional.

L’edició d’enguany és la sisena del programa, que es celebrarà després d’una cinquena amb molt bons resultats i una valoració molt positiva per part de les participants. “Pel que hem treballat, i pel que ha obligat a revisar el procés, crec que he guanyat certa seguretat i confiança en mi mateixa; a banda dels materials facilitats, valoro com a positius els consells formals i trucs per poder reflectir la meva persona en un currículum o per resoldre una entrevista de forma satisfactòria.”, així valora el curs una de les participants.

Des de Barabara Educació tenen el compromís de contribuir a la lluita contra la precarietat laboral de les dones i d’obrir noves portes al món laboral. L’edició d’enguany, que compta amb el finançament econòmic de Barcelona Activa a través de la convocatòria Impulsem el que fas 2020, s’emmarca dins el projecte Juntes i Visibles que pretén visibilitzar la precarietat laboral de les dones i la feminització de la pobresa que s’aguditza crisi rere crisi.

Afegeix un comentari nou