L'Escola d'Estiu del Voluntariat es cita a Lleida

Fundació Pere Tarrés - Transversal
La jornada se centrarà en la millora de la comunicació interna a les entitats. Font: Galeria fotogràfica EEV’22
La jornada se centrarà en la millora de la comunicació interna a les entitats. Font: Galeria fotogràfica EEV’22
Acte d'inauguració de l'EEV'22. Font: Galeria fotogràfica EEV’22
Acte d'inauguració de l'EEV'22. Font: Galeria fotogràfica EEV’22

L'Escola d'Estiu del Voluntariat es cita a Lleida

Fundació Pere Tarrés - Transversal

Resum: 

L’edició d’enguany se celebrarà el dia 27 de juny i planteja diverses propostes de qualitat per enriquir la formació del voluntariat.

La 24a edició de l’Escola d’Estiu del Voluntariat, organitzada per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, arriba amb un programa centrat en aportar eines al voluntariat, especialment pel que fa a la comunicació interna i la construcció d'equips. Tindrà lloc a la Llotja de Lleida el dijous 27 de juny i oferirà formacions gratuïtes orientades a persones voluntàries, coordinadors i coordinadores de voluntariat i responsables d’entitats d’arreu del territori català.

Tres tallers simultanis

Un cop feta l’acreditació i la inauguració oficial de la 24a edició de l’EEV, Xavier Godàs, Director General d’Acció Cívica i Comunitària, del Departament de Drets Socials, impartirà la conferència de benvinguda institucional. L’Escola d’Estiu d’aquest any comptarà amb tres tallers simultanis, que es duran a terme en dos horaris de matí.

Abordaran el diàleg intern a les organitzacions, la comunicació empàtica i eficaç i l'abordatge coordinat dels reptes en equip. La Paula Gelpi, facilitadora de processos de creixement personal, grupal i organitzacional, impartirà el taller 'Les paraules i la vida'.

Carme Alba, formadora i consultora especialitzada en agilitat i innovació, oferirà eines per a reestructurar la forma d'expressar-se i establir relacions personals basades en el respecte i l'empatia al taller de comunicació no violenta 'Comunicar-se des del cor'.

El tercer taller tractarà de donar resposta a la pregunta 'Què ens frena o ens ajuda a construir equips de confiança?', de la mà de Nàyade Navarro, consultora i formadora d’emprenedoria i diversitat o en competències i diversitat.

Com apuntar-s’hi?

Les inscripcions a l’Escola d’Estiu del Voluntariat es podran fer a través d’un formulari digital, seguint la mateixa dinàmica de les anteriors edicions.

En l’anterior edició, que va recuperar la presencialitat després de la crisi sanitària, unes 50 persones van participar en els tres tallers programats a Vic.

Afegeix un comentari nou