Mòdum, un projecte de mentoria socioeducativa

Associació per a Joves Teb
Primera reunió amb mentors i mentores interessades Font: AEIRaval
Primera reunió amb mentors i mentores interessades Font: AEIRaval
 Font: AEIRaval
Font: AEIRaval

Mòdum, un projecte de mentoria socioeducativa

Associació per a Joves Teb

Resum: 

Fa servir la mentoria social per afavorir l’èxit educatiu de joves del barri barcelonès del Raval que normalment es troben en situació de desorientació educativa i/o social, i sovint amb sentiments de frustració i desmotivació.

El projecte Mòdum, que duu a terme AEIRaval amb el recolzament de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració de la Fundació BarcelonActua, va celebrar una primera reunió informativa el 19 de juliol amb persones que estan interessades a participar com a mentores.

Cadascuna d'aquestes acompanyarà un o una jove fent de guia per tal que puguin aconseguir els seus objectius de millora. El projecte compta ja amb 15 persones que volen col·laborar amb aquest procés d'acompanyament.

Mòdum sorgeig de la necessitat detectada per l'associació educativa AEIRaval de seguir acompanyant joves i adolescents amb una atenció més personalitzada i particular, més enllà dels serveis de centre obert que ofereix l’entitat.

La primera formació preparatòria de mentors i mentores es farà a l’octubre i es començarà a estudiar el seu emparellament amb els i les joves participants. Pots tenir més informació del projecte escoltant aquesta entrevista radiofònica a betevé.

Afegeix un comentari nou