Nous postgraus en intervencions grupals i multifamiliars

F Pere Tarrés
 Font: Cedim News
El curs, de caràcter teòric-pràctic, donarà el tret d’inici el proper mes de novembre i finalitzarà al juny del 2019
 Font: Álvaro Tapia
El curs, de caràcter teòric-pràctic, donarà el tret d’inici el proper mes de novembre i finalitzarà al juny del 2019

Nous postgraus en intervencions grupals i multifamiliars

F Pere Tarrés

Resum: 

Estan dirigits a professionals amb interès en desenvolupar un treball terapèutic, educatiu i social.

L’Associació Benestar i Desenvolupament (ABD), el Centre de Teràpia Interfamiliar i LaSalle Centre Universitari organitzen la 5a edició del curs de postgrau d’expert en intervencions multifamiliars en contextos socials, sanitaris i educatius. El postgrau està dirigit a professionals amb interès en desenvolupar un treball terapèutic, educatiu i/o social amb grups multifamiliars i les persones interessades han de disposar de la titulació en Psicologia, Medicina/Psiquiatria, Treball Social, Educació Social, Magisteri, Teràpia Ocupacional o Ciències de l’Educació.

El curs, de caràcter teòric-pràctic, donarà el tret d’inici el proper mes de novembre i finalitzarà al juny del 2019. Comptarà amb un total de 9 sessions presencials que tindran lloc un divendres a la tarda i un dissabte al matí de cada mes de 16.00 a 21.00 hores i de 10.00 a 14.00 hores, respectivament. El lloc de realització de les sessions és a la mateixa seu d’ABD (c. Independència, 384) de Barcelona. Per obtenir més informació, inscriure’s i realitzar la matrícula cal enviar un correu electrònic a expertomultifamiliar@gmail.com.

Programa complet

Així mateix, des de l’Associació Benestar i Desenvolupament (ABD) es realitzarà un segon nivell d’aquesta formació que tindrà lloc també de novembre de 2018 a juny de 2019. Aquest, sota el títol de Curs de Postgrau de supervisió en intervencions grupals i multifamiliars en contextos sanitaris, educatius i familiars es durà a terme en sessions d’un dijous al mes de 17.00 a 21.00 hores a la seu de l’entitat. Per a més informació, expertomultifamiliar@gmail.com.

Programa complet

Afegeix un comentari nou