Nova guia sobre sexualitat i persones amb discapacitat

F Pere Tarrés
 Font: Dincat
La publicació pretén esdevenir un instrument per a l’autoconeixement i l’aprofundiment sobre la pròpia sexualitat

Nova guia sobre sexualitat i persones amb discapacitat

F Pere Tarrés

Resum: 

La publicació pretén esdevenir un instrument per a l’autoconeixement i l’aprofundiment sobre la pròpia sexualitat.

Dincat ha publicat recentment la guia ‘La Salud Sexual. Claves para disfrutar de unos hábitos sexuales sanos y placenteros’ amb l’objectiu proporcionar eines de millora de la salut sexual. La publicació pretén esdevenir un instrument per a l’autoconeixement i l’aprofundiment sobre la pròpia sexualitat i les diverses formes d’expressió en clau positiva i saludable.

Elaborada per Gemma Deulofeu, responsable de suports a l’afectivitat sexual de l’entitat, aquesta guia resulta innovadora pel seu contingut. I és que els riscos i problemes associats a la sexualitat són tradicionalment una qüestió en què es posa especial atenció. S’hi plantegen diversos suports o recursos d’interès per a lectors i lectores com poden ser productes per adults, actuacions a través de xarxes socials o eines per detectar disfuncions sexuals o abusos.

La publicació no només va dirigida a les persones amb discapacitat, sinó que vol arribar a totes les persones i professionals que tinguin interès en conèixer i millorar els coneixements en sexualitat. Els diversos blocs en què s’estructura la guia ofereixen informació sobre la sexualitat des d’una perspectiva integradora com la salut, els drets, el cos, el plaer, la relació amb els altres i les emocions. També s’hi tracten temes com la prevenció de riscos, la promoció del gaudi i el benestar personal.

Afegeix un comentari nou