Noves formacions de l'Escola FORCA per al curs 2015-16!

Noves formacions de l'Escola FORCA per al curs 2015-16!

Resum: 

Ja està disponible la nova oferta formativa per al curs 2015-16 de l'Escola FORCA!

Per al nou curs continuem impartint els cursos de monitors-caps d'unitat i directors-caps d'agrupament, però estrenem noves modalitats horàries per tal d'oferir-vos més possibilitats amb la vostra disponibilitat personal i laboral. Enguany tornem a programar els cursos de 8h, anomenats Reflexió-Acció, per a treballar temàtiques específiques en què l'escoltisme aporta un bagatge extens i que ens semblen d'interès per a la comunitat educativa, com ara la implicació social, la participació, el lideratge, l'educació emocional, l'educació inclusiva o el contacte amb el medi natural.

Aquests cursos neixen amb la voluntat de fer formacions que permetin els educadors aprofundir en la reflexió al voltant d'un tema concret (Reflexió), tot adquirint eines per tal de poder aplicar aquesta reflexió a la seva tasca educativa del dia a dia (Acció). Es tracta de cursos intensius, la majoria de vuit hores - dissabte i diumenge-.

Fes un cop d'ull al nou tríptic de l'Escola o bé a l'apartat de cursos del nostre web, on també trobaràs novetats i descomptes en els preus!

Afegeix un comentari nou