Noves formacions gratuïtes per a les entitats de Barcelona

F Pere Tarrés
 Font: Francisca
Es tracta d'un total de 10 propostes formatives gratuïtes per a les entitats de la ciutat de Barcelona. Foto: Francisca
 Font: Torre Jussana
L’objectiu principal és ajudar en la millora d'àmbits clau per al bon funcionament d’una associació. Foto: Torre Jussana

Noves formacions gratuïtes per a les entitats de Barcelona

F Pere Tarrés

Resum: 

Els itineraris tractaran temàtiques com economia i legalitat, participació, estratègia i acció, i comunicació.

Una primavera més, Torre Jussana estrena una nova oferta formativa per aquest propers mesos d’abril, maig i juny. Enguany, ha programat un total de 10 propostes formatives gratuïtes per a les entitats de la ciutat de Barcelona. Han estat programades per ajudar a les associacions en la millora contínua del seu funcionament. Van dirigides, principalment, a les juntes directives, a les persones associades i als equips tècnics de les entitats.

L’objectiu principal d’aquesta proposta formativa és ajudar en la millora dels quatre àmbits clau per al bon funcionament d’una associació com són la intenció, la participació, l’acció i la gestió. Les formacions, que s’han dividit en cursos bàsics, cursos d’aprofundiment i propostes formatives complementàries, permeten realitzar itineraris temàtics segons les necessitats de cada entitat, que també pot gaudir de formació a mida.

Són diversos els àmbits que es tractaran al llarg d’aquests tres mesos a Torre Jussana i en altres espais de Barcelona en què es duran a terme les formacions. Economia i legalitat és el camp pel qual s’han programat més cursos, un total de tres. La resta d’àmbits són participació, estratègia i acció, i comunicació. Les novetats d’aquest any són el curs ‘Organització d'esdeveniments amb visió comunitària’ i ‘Som part del canvi: consum conscient, transformador i cooperatiu a les associacions’.

Afegeix un comentari nou