Teixint col·laboracions ONG-Empresa amb un alt impacte

F Pere Tarrés
 Font:
Font:
 Font:
Font:

Teixint col·laboracions ONG-Empresa amb un alt impacte

F Pere Tarrés

Resum: 

La jornada vol abordar la millorar de la intervenció social per mitjà de competències complementàries.

El dimecres 8 de febrer, l’Institut d’Innovació Social d’ESADE i l’Obra Social “la Caixa” organitzen la taula rodona Teixint col·laboracions ONG-Empresa amb un alt impacte on es tractarà la construcció de relacions d’aliança entre ONG i empresa. En el debat, s’entrarà en la qüestió de la innovació i millora de la intervenció social mitjançant competències complementàries.

L’acte, que tindrà lloc de 18.30h a 20.00h al Caixafòrum de Barcelona, agafarà com a punt de partida l’estudi de diverses col·laboracions estratègiques actuals que hagin tingut un impacte social significatiu i que s’hagin renovat com a projectes innovadors. A més, la trobada servirà per analitzar com es multiplica l’impacte social quan les dues parts uneixen les seves competències en el moment de treballar per una mateixa causa.

La taula rodona està inclosa dins del cicle Innovar per a un món millor que proposa vies de reflexió i millora de les nostres societats amb la innovació com a element clau. Estarà moderada per Sonia Navarro, directora associada de l'Institut d’Innovació Social d’ESADE i comptarà amb la participació de diverses persones expertes en la temàtica:

És necessari confirmar l’assistència per assistir-hi.

Afegeix un comentari nou